La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Tràmits
immobiliaris

 

 

Tràmits immobiliaris

Si disposeu d’un habitatge que voleu vendre o llogar, recordeu que és imprescindible disposar de la cèdula d’habitabilitat vigent. Nosaltres us oferim la possibilitat de tramitar-la amb la màxima rapidesa. També us podem oferir la gestió d’altres tràmits com ara la possibilitat de posar-vos en contacte, si la vostra activitat ho requereix, amb un Enginyer per tal de que us faci un Projecte d’Activitats o bé amb un Arquitecte Superior o Tècnic si heu de fer alguna obra que necessiti de la seva intervenció.

Assegurances

 

 

Assegurances d'habitatges

Si desitgeu contractar una assegurança d'habitatges, tant de contingut com de continent, ja sigui de la llar, local comercial o bé de nau industrial, no dubteu en demanar-nos pressupost, de ben segur us podrem fer arribar una bona oferta.

Manteniments

 

 

Manteniments de la llar

Teniu espatllada la persiana? No us tanca bé la finestra? No us funciona la calefacció? Us goteja aquella aixeta? Voleu pintar..?.i no sabeu a qui demanar-ho perquè us ho arregli. Nosaltres ens en podem encarregar. Només cal que ens digueu el problema i us enviem un bon industrial.

Equipaments

 

 

Equipaments per a la llar

Properament oferirem als nostres clients un espai per poder adquirir equipaments per la llar i electrodomèstics a preus molt competitius, si està interessat a rebre informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres.

 

anunci

Logo j. Salvadó logo col·legi d'administradors de finques Registre d'agents immobiliaris

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?