ATENCIÓ AL CLIENT

Volem ser cada dia més a prop seu, la seva opinió i les seves consultes ens interessen, per això hem creat aquesta secció, volem que vostè en faci ús, aquí pot preguntar, reclamar o sol·licitar tot tipus d’informació.
Visiti la secció enllaços per cercar noves empreses, serveis o llocs web d’interès, també pot consultar les darreres notícies relacionades amb el sector immobiliari o les novetats de la nostra empresa, esperem que aquestes seccions li serveixin per apropar-se més a nosaltres.

  • Faci les seves consultes o reclamacions
  • Notícies
  • Enllaços d’interès

D’acord amb l’establert en la Llei vigent de Protecció de Dades Personals li informem que les seves dades seran incorporades als nostres fitxers automatitzats, amb la finalitat de remetre-li informació sobre els nostres serveis, així com ofertes y promocions i poder contactar amb vostè si calgués.  En cap cas seran cedits a tercers i vostè podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades comunicant-ho per e-mail a la nostra adreça: info@jsalvado.com

Per a més informació visiti l’avís legal de la nostra web